4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
Въведете името на детето:
Сбогом на бибероните
Персонализиран подарък
Malou и вълшебният елф на бибероните

Име и вълшебният елф на бибероните

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Прекрасна книжка за всички деца, които се сбогуват със своите биберони!


Тази персонализирана книжка е направена с желанието да улесни прехода към живота без биберон както за детето, така и за родителите. Автор на книжката е психологът и автор на детски книги Ина Виктория Халер. Приказката е повлияна от скандинавска традиция с надеждата, че може да вдъхнови и мотивира децата да се сбогуват с биберона си. Тази книжка може да се използва, за да се подготви детето, че е дошло времето да спре да използва биберон. Включено е ръководство с полезни съвети за това как родителите да се подготвят за отбиването на детето от биберона.

Детето в историята получава помощ от вълшебния елф на бибероните, който знае много забавни трикове, за да помогне на детето да се подготви за живота без биберон. С помощта и подкрепата на родителите си и с помощта на тази история може би детето ви ще намери смелост и сила да се сбогува с биберона самостоятелно.

В тази книжка двама възрастни живеят с детето. Това могат да бъдат майка и баща, две майки или двама бащи. И двамата възрастни участват равномерно в историята.

Възрастова група
2 до 4 години
pages
32 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име и вълшебният елф на бибероните

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).

Информация за детето

 
Напишете името на града/селото, където живее детето.

Информация за майката

Напишете името на първия родител. Възрастните в тази книжка живеят заедно с детето и участват наравно с него в историята.

Информация за втория възрастен

Напишете името на втория родител. Възрастните в тази книжка живеят заедно с детето и участват наравно с него в историята.
 

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.