Въведете името на детето:
Динозаври!
Персонализиран подарък
Име и Име в земята на  динозаврите

Име и Име в земята на  динозаврите

Име и Име в земята на динозаврите

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Бурно приключение за деца, които обичат динозаврите!


В тази персонализирана детска книжка две възхитителни деца се отправят на фантастично пътешествие в страната на динозаврите. Там те се запознават с малкия сладък трицератопс Трика. Трика не може да намери най-добрия си приятел Стего, стегозавъра. Двете деца решават да помогнат за намирането на Стего.

По пътя си децата срещат много различни динозаври, които помагат на двете деца в търсенето на Стего. Децата се отправят на фантастично пътешествие на гърба на високо летящ птеродактил. Те отиват да плуват с обичащия водата плезиозавър, а високият брахиозавър ги издига нагоре, за да могат да разгледат пасищата наоколо. Накрая децата се срещат с бързия велоцираптор с остри нокти и със страховития тиранозавър рекс, който, за техен късмет, не е чак толкова свиреп, отколкото са си мислили.

И може би – само може би – нашите двама герои ще намерят Стего с малко помощ от фантастичните динозаври.

Персонализирана детска книжка за солидарността и работата в екип. Книгата е насочена към детската фантазия, но съдържа и факти за праисторическите динозаври.

Двете деца в историята могат да бъдат например брат и сестра, близнаци или приятели на възраст от 3 до 8 години.

Възрастова група
3 до 8 години
pages
28 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име и Име в земята на динозаврите

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).

Информация за Дете 1

Напишете личното име на детето.
 

Информация за Дете 2

Напишете личното име на детето. Детето може да е по-малък брат или сестра, близнак или приятел, който преспива при Дете 1.
 

Информация за възрастния/възрастните в книгата

Напишете името на възрастния, който участва в историята. Възрастният живее заедно с дете 1 (може би с дете 2) и не присъства в илюстрациите.
Напишете името на втория възрастен, който участва в историята. Възрастният живее заедно с дете 1 (може би с дете 2) и не присъства в илюстрациите.

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.