Въведете името на детето:
Горските животни!
Персонализиран подарък
Baby?utm source=webpage?utm source=webpage и Име Излет до гората

Име и Име Излет до гората

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Книжка за животните за най-малките читатели. Персонализирайте за 1 или 2 деца!

Мила и очарователна книжка за едно приключение в гората. Заедно с възрастните малкият изследовател се запознава с всички животни в гората и техните деца.

В гората те срещат лисица и нейните любопитни лисичета, скачащ заек и мила сърна, която обича ябълки. Край езерото намират крякаща жаба и малки попови лъжички. Горската почва е пълна с много малки пълзящи животни. В короните на дърветата те забелязват кълвач, бухащ бухал и да не пропуснем – една катерица забравана, която не може да намери ядките си!

Книжката е подходяща за малки деца на възраст от 0 до 4 години. Образователна книжка за животните, които живеят в гората. Детето е главният герой с един възрастен. Ако е необходимо, можете да добавите и други членове на семейството във второстепенни роли.

В тази персонализирана детска книжка детето участва активно в четенето. Например, като брои, пее, буха като бухал, кряка като жаба и помага на катерицата да намери ядките си!

Автор: Anna Dybdal

Възрастова група
0 до 4 години
pages
24 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име и Име Излет до гората

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).
Изберете броя деца в приказката.

Информация за Дете 1

Напишете личното име на Дете 1.
 

Информация за Дете 2

Напишете личното име на Дете 2
 

Информация за възрастния

Напишете личното име на възрастния, който завежда детето/децата на излет до гората.
 
 
 
Напишете първото име на човек, който маха за сбогом на тези, които тръгват на път. Това лице не е илюстрирано и може да бъде дете или възрастен.
Напишете първото име на друго лице, което маха за сбогом на тези, които тръгват на път. Това лице не е илюстрирано и може да бъде дете или възрастен.

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.