Въведете името на детето:
Книжката е създадена в сътрудничество с „Дисни“
Персонализиран подарък
Meike Schneider?utm source=webpage?utm source=webpage?utm source=webpage и Олаф обичат книгите

Име и Олаф обичат книгите

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Прекрасна персонализирана детска книжка за всички деца, които харесват „Замръзналото кралство“ на „Дисни“!

Вашето дете също ли харесва Анна и Елза, и всички останали герои от изумителния филм "Замръзналото кралство"? А може би най-голямата мечта на детето ви е да изиграе една от главните роли в някоя възхитителна история на „Дисни“ заедно със снежния човек Олаф? Затова позволете на детето си да се потопи в тази вълшебна вселена, изпълнена с любов към книгите и топлите прегръдки!

В тази персонализирана детска книжка нашият главен герой и снежен човек Олаф обича да ходи в библиотеката на замъка „Арендел“ заедно с Анна. Но един ден ги очаква неприятна изненада. Градската библиотека трябва да затвори за няколко дни, защото библиотекарят трябва да пътува. За щастие, на Анна ѝ хрумва добра идея!

Защото кой обича книгите повече от нашия главен герой и Олаф? Двамата спокойно могат да се грижат за библиотеката в продължение на няколко дни! И двамата обичат да са заобиколени от книги и заедно помагат на децата в града да намират нови вълнуващи истории за четене. На път за библиотеката, освен с Анна, те се запознават и с Елза, Кристофър и северния елен Свен. Библиотеката никога не е била толкова пълна!

Можете да изберете дали детето ви да носи панталони или пола в книгата. Освен това можете да избирате и между девет прически и шест цвята на кожата и косата, така че книгата да стане напълно персонализирана и специална за вашия малък почитател на „Замръзналото кралство“!

Книгата е направена в сътрудничество с „Дисни“.

Възрастова група
3 до 6 години
pages
32 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име и Олаф обичат книгите

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).

Информация за детето

 
 

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.