Помощ


 • Как да поръчам книга, в която моето дете е в главната роля?
  Моля, следвайте простите стъпки по-долу, за да персонализирате и поръчате книга:

  1. Изберете заглавието/приказката, която ви харесва най-много и която смятате за подходяща за детето.
  2. Щракнете върху „Персонализирай тази книга“.
  3. Попълнете информацията, която трябва да бъде включена в книгата. ВАЖНО е всички полета да бъдат попълнени, и то правилно!
  4. Изберете пола, цвета на косата и кожата на малкия главен герой, както и цвета на косата и кожата на другите герои.
  5. Щракнете върху „Завърши“.
  6. Моля, проверете дали въведената от вас информация и предната част на персонализираната книга са верни и отговарят на вашите желания.
  7. Има ли грешки в информацията? След това щракнете върху „Редактиране на информацията“.

  8. – Всичко ли изглежда добре? Тогава щракнете върху „Добави в кошницата“
  9. Проверете поръчката, след което щракнете върху „Към касата“
  10. Моля, въведете адреса и телефонния си номер
  11. Приемете нашите правила и условия
  12. Сега ще бъдете прехвърлени към защитен сайт за плащане

 • Ако имате въпроси относно конкретна книга или въпроси, възникнали по време на процеса на извършване на поръчка, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение всеки работен ден на имейл (contact@mybestbook.com) между 09:00 и 11:00 ч.

 • Има ли ограничение в дължината на името на детето?
 • Има ограничение от 17 букви в имената на героите. Това се прави с цел предотвратяване на проблеми с дизайна, които могат да възникнат поради изключително дълги имена.
 • Може ли да променям цвета на кожата на героите в книгата?
  Да, когато поръчвате дадена книга, избирате цвета на кожата и косата на всеки герой. По този начин илюстрациите ще бъдат уникални за книгата на вашето дете.
 • В едно от полетата за книгата, която съм избрал, предлагате да напиша името например на дядото. Моето момче няма баба и дядо. Може ли да впиша друг герой в историята?
  Да, освен ако не е изрично посочено, че в историята трябва да участва задължително дядо, можете да включите в историята например чичо, съсед или възрастен приятел на детето.
 • Какво да направя, ако забравя да попълня някое поле по време на персонализирането/поръчката на книгата или ако напиша грешно име и т.н.? 
  В този случай тази информация ще липсва или ще бъде грешна в текста на книгата и текстът няма да има никакъв смисъл! Затова е много важно да въведете правилните данни в задължителните полета при поръчката.
 • Мога ли да бъда сигурен(а), че в пакета не е приложена фактура и т.н., ако искам да изпратя книгата директно на детето?
  Всички фактури, потвърждения на поръчки и друга информация с цени се изпращат само по имейл на имейл адреса, който сте въвели при поръчката на книгата.
 • Колко време ще отнеме от поръчката на книгата до доставката?
  По принцип изпълняваме и изпращаме поръчката в рамките на 5-7 работни дни. Изпращаме я с Royal Mail
 • Безопасно ли е да се плаща с кредитна карта на този сайт?
  Разбира се. Използваме QuickPay, който е сертифициран в съответствие със стандарта PCI. Допълнителна информация за QuickPay можете да намерите тук: https://quickpay.net/uk/about
 • Какво да направя, ако в получената книга има грешки?
  Ако, противно на всички очаквания, в поръчката ви има грешки, моля, уведомете ни незабавно на contact@mybestbook.com и ние ще заменим книгата ви възможно най-скоро.
  Ако грешката се дължи на факта, че сте въвели грешна информация при поръчката, не можем да заменим книгата ви. Въпреки това можете да се свържете с нас и ние ще намерим бързо решение за вас.