4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
4,6 от 5 звезди
Въведете името на детето:
Научаване на цветовете
Персонализиран подарък
Meike Schneider?utm source=webpage опознава цветовете в градината

Име опознава цветовете в градината

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Книжка за всички цветове на дъгата!


Опознайте и научете различните цветове в тази персонализирана детска книжка. Книжката е изпъстрена със симпатични и забавни илюстрации на животни, растения и занимания в градината, които детето лесно може да разпознае от ежедневието.

Разгледайте жълтите пеперуди, вкусете от червените ябълки, играйте в синия плувен басейн, намерете зелената четирилистна детелина, дайте на зайците оранжеви моркови, пуснете розовото хвърчило, помиришете лилавите цветя, намерете кафявия таралеж и накрая се отдайте на заслужена почивка в хамака. Забавно е да научите цветовете!

Настоящото четиво представлява книжка с картинки, съдържаща кратки текстове, които активно включват детето по време на четенето и насърчават диалога между детето и читателя. Подходяща за деца на възраст 0-3 години.

Автор: Anna Dybdal
Автор: Paula Repo
Илюстратор: Sarah Conradsen

Възрастова група
0 до 3 години
pages
24 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име опознава цветовете в градината

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).

Информация за детето

 
Вие избрахте
 

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.