Въведете името на детето:
Чао, чао, памперси
Персонализиран подарък
Adamko казва сбогом на памперсите

Име казва сбогом на памперсите

59,00 лв. 59,00 лв.
Персонализирайте книгата ⬇

Помогнете на детето си да спре да ползва памперси!

Спирането на памперсите е голямо събитие в живота на детето ви. В тази персонализирана детска книжка нашият малък герой се упражнява да не използва памперс. Детето преживява успехи и неуспехи, като през цялото време среща одобрението на милите възрастни.

Книжката е написана от психолога и автор на детски книги Ина Виктория Халер и има за цел да помогне на децата и родителите в периода на отказване от памперсите. Книжката може да се използва като полезно средство от родителите, за да помогнат на детето в този нов етап. В началото на книжката има ръководство с добри съвети за това как вие като родители да се справите с този процес.

Книжката може да бъде персонализирана за един или двама възрастни, които живеят с детето. Можете да изберете дали детето да използва гърне или тоалетна чиния, когато се откаже от използването на памперси.

Възрастова група
0 до 3 години
pages
24 страници
delivery time
8-9 работни дни
В наличност
В наличност
Етикет Nordic Swan
Етикет Nordic Swan
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.
Твърди корици, хартия с покритие 200 гр.

Персонализиране Име казва сбогом на памперсите

Избор на размер на книга

Напишете персонализирано посвещение. Моля, не използвайте „усмихнати муцунки“, тъй като за съжаление, те не могат да бъдат показани в текста. Текстът ще бъде отпечатан на първата страница на избраното от Вас разказче (максимум 300 знака).

Информация за детето

 
 

Допълнителна информация

Информация за възрастните

Напишете името на възрастния, който участва с детето в разказчето. Този възрастен живее с детето.
 
 
 
Напишете името на другия възрастен, който участва с детето в разказчето.
 
 
 

Добавяне на подаръчна опаковка

Книгата ще пристигне без опаковка


Как обработваме данните ви 🛡

Цялата информация се предава и съхранява по криптиран начин. Вашата информация няма да бъде достъпна за служителите на My Best Book или за служителите на партньорите на My Best Books, освен ако не се свържете с нас във връзка с поръчката си. Информацията, която ни предоставяте, се използва единствено за обработване, отпечатване и изпращане на вашата поръчка. Можете по всяко време да поискате анализ, актуализация или изтриване на информацията си.